Produktionssystem

ED-Lack är ett företag med lång erfarenhet av kvalificerad elektrodopplackering – och av att göra krävande kunder nöjda! Hela verksamheten är uppbyggd efter de hårda krav som den internationella bilindustrin ställer.

Noisy Cricket blev tillfrågade då behovet att byta från det gamla dos-baserade produktionssystemet blev aktuellt, vi tog tillsammans fram en lösning som både är enkel samt gör arbetet smidigare och snabbare administrations-mässigt, Primo som systemet heter finns nu klart och körs live hos ED-Lack i Ronneby.

Besök deras webb.
www.edlack.se

Tung ehandel på riktigt

Den stora aktören Lidingö Marinagenturer behövde byta upp sej från hyrda, färdiga ehandels-lösningar och bygga någonting bra för sin framtida verksamhet inom försäljning av båtdelar till alla Sveriges återförsäljare och vanliga båtägare.

Lidingö Marinagenturer kontaktade Noisy Cricket för ta fram denna nya plattform vilket vi tyckte var otroligt roligt och spännande, resultatet kan du se om du klickar på länken nedan.

Självklart jobbar systemet i flera olika lager vad det gäller administration, synkronisering, import, export och handel med Specters affärssystem i botten.

Besök sajten.
www.drev.se

MPS med webbinterface

Ebbemåla Mekaniska Verkstad i Ryd ville ha ett nytt och fräsht MPS och kontaktade Noisy Cricket.
Denna gången blev det ett helt nytt system vad det gäller order, artiklar, inköp, offert, planering, lager, avvikelser, verktyg och maskiner men är naturligtivs baserat på vårt eget trygga, säkra och stabila RX4 såklart med webbinterface för både mobil, läsplatta och webb.

Systemet är nu klart och vi medverkade naturligtvis på Europas största mässa för underleverantörer och presenterade där både oss och systemet lite mer utförligt.

Läs mer om Ebbemåla Mekaniska här

Areffs ID06 webbshop

Areff är Svensk representant för Nisca Plastkortsskrivare och ackrediterade av Sveriges Byggindustrier att tillverka ID06-kort.

Areff kontaktade Noisy Cricket för att ta fram en speciallösning gällande administration för ID06, ID06 - Obligatorisk ID- och närvaroredovisning på byggarbetsplatsen. Syftet med ID06 – Allmänna bestämmelser om legitimationsplikt och närvaroredovisning – är framför allt att försvåra svartarbete och ekonomisk brottslighet samt att stärka den sunda konkurrensen. Genom föranmälan, obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen.

Ta en titt:
Ansök om ID06 kort

Främjer film-och TV-produktioner i Norden

För Nordisk Film & TV Fond är huvudsyftet att främja film-och TV-produktioner av hög kvalitet i de fem nordiska länderna (Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige).

För att utföra detta och fylla det behov som fanns kontaktades Noisy Cricket för att ta fram en lösning både för producenterna runt om i Norden och för personalen hos Nordisk Film & TVFond i deras administrativa arbete runt om och med hanteringen av stöd till och för detta ändamål. Resultatet blev en komplett lösning där all kommunikation sker med hjälp av webbteknik och under hela projektets existens, från söknad till sålda biobiljetter.

Gå in och slå ett öga på resultatet!
Applying for Support

       


https://id06.areff.se/id06_kort

http://apply.nordiskfilmogtvfond.com/myfant